Efterlysning: Seniorer med SLE-Lupus

Hvis du kan finde noget på tryk eller på web, så vil jeg rigtig gerne have en kopi.

Jeg har brugt rigtig mange timer på at finde noget, og intet er dukket op. Måske er der heller ikke noget, for det er først indenfor de sidste årrækker, at vi bliver gamle som alle andre (læs ca 90%). Seniorer bliver her defineret som mænd +55 og kvinder lige så + de som er gået i overgangsalder.

For få år siden havde vi en temadag med lupus-sygeplejerske Rikke Øland. Nu vil jeg gerne begynde at arbejde mere med det område. Eksempelvis: aldring med SLE/Lupus, mange år med medicin, livsvilkår, økonomiske vilkår, familie/pårørende og sociale aktiviteter m. m.

Venlig hilsen

Tove Cassøe

tove@cassoe.dk

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: